NaslovnicaPlovilo

Plovilo

Plovilo koje imamo u ponudi je motorni brod „Galeb“, 281166 ZD, poznatog proizvođača plovila Quicksilver Activ 675 Weekend s vanbrodskim motorom Mercury F 225 XL V6, svečano „porinut“ u more 25.5.2023. godine. Izvrsnih je plovnih sposobnosti, stabilno i manje osjetljivo na vjetar i valove od drugih plovila slične veličine.

Naše plovilo je opremljeno za višednevni boravak na moru za do tri odrasle osobe, odnosno četveročlanu obitelj s dvoje djece. Za ugodan boravak na plovilu opremljen je s ležajem za dvije odrasle osobe u pramčanom dijelu, te ležajem za jednu odraslu osobu ili dvoje djece u kabini, WC sa zahodom i umivaonikom sa slatkom tekućom vodom, električnim hladnjakom, plinskim kuhalom i sudoperom sa slatkom tekućom vodom u kabini, te tušem na krmi. Krma je opremljena tendom i sjenilom za sunce, koji se lako montiraju i demontiraju.

Plovilo je napravljeno po svim suvremenim standardima te ima ugrađene sustave vodoopskrbe i odvodnje, plinski sustav, sustav pogonskog goriva, električni sustav. Sve otpadne vode prikupljaju se u spremicima otpadnih voda, zasebno otpadna voda iz umivaonika i sudopera a zasebno iz zahoda, spremnici su opremljeni crpkama za pražnjenje. Slatka (ne i pitka) voda puni se u luci u spremnik od 45 litara, spremnik goriva je volumena 200 litara što je dostatno za ca. 100 NM plovidbe. Raspolaže s utičnicom 230 V za punjenje akumulatora u luci, te utičnicama u kabini od 230 V, 12 V i USB.

Plovilo je opremljeno i sa svom navigacijskom i sigurnosnom opremom, počevši od konopa i bokobrana, sidra s 40 m lanca, GPS navigacijskim uređajem, VHF radio stanicom, signalnom rasvjetom, Peljarom za Jadran, kartama i priborom za crtanja i mjerenje, prslucima za spašavanje, signalnim raketama i bakljama...

Naše plovilo će oduševiti svakog znalca, a manje iskusni moreplovci će lako svladati sve tajne upravljanja ovim plovilom, u vrlo kratkom roku.


Opće uvjete poslovanja možete pogledati na sljedećoj poveznici: Opći uvjeti poslovanja.